28 Mart, 2008

Meşale Şov

İnter-Milan maçında Dida'nın kafasına meşaleyi gömen Curva Nord'un şovu, bir de Bosna-Norveç maçında olayı abartan Bosna taraftarınınki var son dönemden hatırladığım. Arada ismini unuttuklarım varsa onlardan özür dilerim. Bu da fiks canlı yayın cümlesidir. Ama zevkliymiş söylemesi. Jose de Sigma Olomouc tribünlerinden bi şov yollamıştı ama onu da sonraya saklıyalım. Meşaleyi, küfürü, toplu gidişi serbest bırakın, bakın o zaman Türkiye'de boş stad kalıyor mu. Birden yanar, etraf kızıllaşır, ince bir yanık kokusu, yoğun bir duman, muhteşem bir görüntü, müthiş bir gaz. Sonra yavaş yavaş kısılır, söner gider.

Ultras Dynamo-Dynamo Dresten, Almanya;





Videosu da burada.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hakkaten iyiymiş bu ya.. Şu meşaleler bi serbest kalsa da inönü'yü dünya gözüyle bi yanarken görsek..

Adsız dedi ki...

blogunuzu düzenli olarak takip ediyorum. boyle bi calısmaya zaman harcamanız sayesinde biz de turk medyasının asla ulasamayacagı kalitede birseyler okuyup ogrenmis oluyoruz. siteye girdigimde calansarki da cok hosuma gitti. bu sarkiyi edinebilmemin bir yolu var mı? cok tesekkurler

ahmetico madrid dedi ki...

blogta çalan şarkı boca juniors tezahüratlarından biri. ekledim sağ tarafa. oraya tıklayarak rapidshare üzerinden indirebilirsiniz. yine olmazsa mail adresinize daha başka tezahüratlarla birlikte onu da yollarım.