01 Mart, 2008

EURO 2008 Official Song


Geçenlerde yine burada, Official Song başlığı altında bahsetmiştim büyük futbol organizasyonlarının resmi şarkılarından. Turnuvaya ayrı bi renk kattıklarından, 1 ay boyunca kulağımızda çınladıklarından... Hatta bazısı o kadar benimseniyor ki başucu şarkısı oluyor, o yaza damgasını vuruyor, cm oynarken arka fona koyuyorsun vs...

Bugünlerde EURO 2008'in turnuva şarkısı ve klibi dönüyor ortalıkta. Hem şarkıyı hem de klibi tek kelimeyle "berbat" buldum. Shaggy söylüyor, Like a superstar şarkının ismi. Zamanında biz de diskoda mal mal dans edip, Mr Bombastick diye Shaggy'e eşlik ettik ama Avrupa Şampiyonası düzenliyorsun ve turnuvanın resmi şarkısını hayatının neredeyse tamamını New York'ta geçirmiş ve muhtemelen futbol maçı bile izlememiş birine yaptırıyorsun. Son yılların trendi her boka hip hop'ı monte etmek oldu. Euro 2008 de buna malzeme olmuş. Bu şarkı kafa şişirir 1 ay boyunca. Bu turnuvadan çok büyük beklentilerim yok açıkçası, ama ilk fasosunu başlamadan 4 ay önce vermesi de biraz erken oldu. Hayırlısı.



Buyrun burdan da EURO 2000'in resmi şarkısını ve klibini dinleyin. Hangisi daha gaz, karar sizin artık. Gel de eskileri sevme.

2 yorum:

ugur parildak dedi ki...

dostum linkler ölmüş.

ahmetico madrid dedi ki...

azuth'cum videoları kontrol ettim, çalışıyorlar. tekrar dene bakalım.