07 Nisan, 2008

Hasat Zamanı


Kabullenmesi zor da olsa artık sezon sonu yaklaşıyor tüm liglerde. Normalde bunun sebep olduğu boşluk ve depresyon bizler için daha derin olurdu da bu sene Avrupa Şampiyonası olduğundan 1 ay da onunla dolduracağız zamanı, o kadar koymayacak liglerin sona ermesi. Portekiz'de bitime 5 hafta kala Porto'dan geldi ilk şampiyonluk haberi. Amadora'yı 6-0 yenip en yakın rakibiyle aradaki farkı 18 puana çıkarınca 5 hafta kala başlamış kutlamalar. Cıvkı çıkmış orada olayın. Geçen sene Lisbon'un 1, Benfica'nın 2 puan önünde zor bela kazanmışlardı şampiyonluğu. Son 5 senedeki 4. şampiyonlukları.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

siteye girldiginda calan sarkıyı nereden edinebilrim?

Adsız dedi ki...

ne güzel olurdu şu porto'yla lyon liglerine -10 la başlasalar.

ahmetico madrid dedi ki...

bunların hepsini karma bir ligte toplayıp bu duruma çare bulmaya çalıştılar, onu da beceremediler zamanında ki bence kötü bir çözümdü o lig olayı.

blogta çalan şarkı boca juniors tezahüratlarından biri. ekledim sağ tarafa. oraya tıklayarak rapidshare üzerinden indirebilirsiniz. yine olmazsa mail adresinize daha başka tezahüratlarla birlikte onu da yollarım.

Adsız dedi ki...

linke tıkladım ancak dosyayın bulunmadıgı yazısı cıktı karsime. eger mailime yollarsanız bu tezahuratı - ve zahmet olmazsa digerlerini de cok sevinirim.
bigincepen@yahoo.com. simdiden tesekkurler